Trailer za 'Fantastičnu četvorku' otkriva kako će izgledati negativac Dr. Doom

U kina stiže moderna adaptacija Marvelove najdugovječnije ekipe superheroja

Fantastic Four
FOTO: 20th Century Fox

Proteklih tjedan dana je bilo dosta burno po pitanju filmskih blockbustera; servirani su nam foršpani za “Star Warse” i “Batman vs. Superman”, a priču je zaokružio trailer za novi “Fantastic Four” film. U najnovijoj adaptaciji ove Marvelove priče saznajemo kako su Reed Richards (Miles Teller) i njegova ekipa znanstvenika stekli svoje super moći, a dobili smo i uvid u to kako će izgledati njihov najveći i najopasniji neprijatelj.

Studio koji stoji iza ovog filma, 20th Century Fox, opisao ga je kao modernu adaptaciju Marvelove najdugovječnije ekipe superheroja. Priča se vrti oko četvero mladih autsajdera koji se teleportiraju u paralelni i puno opasniji svemir gdje se njihove fizičke sposobnosti mijenjaju na najdrastičniji mogući način. U novoj situaciji ova četvorka mora naučiti kako ovladati svojim novim moćima te pritom pomoći u spašavanju planeta Zemlje od bivšeg prijatelja.

Dr. Doom ima novo ime

Taj bivši prijatelj je Victor Domashev kojeg tumači britanski glumac Toby Kebbell. U traileru vidimo kako je Domashev u početku prijatelj i kolega fantastične četvorke, ali nakon što nešto pođe po zlu tijekom njihova međugalaktičkog putovanja on ostane sam u nekoj dalekoj galaksiji. Prepušten sam sebi, postupno se pretvori u njihova najvećeg neprijatelja, Dr. Dooma.

Iako su obožavatelji uglavnom sretni što vide novog Dooma, dio purista kritizira odluku redatelja Josha Tranka koji je promjenio ime ovog famoznog zlikovca iz Victor von Doom u Victor Domashev. Doomova poznata metalna maska je također izmijenjena, te sad izgleda više organski.

Josh Trank je nedavno izjavio kako želi da ovaj film izgleda puno mračnije i da se doima više kao horor nego film o superherojima. Njegov cilj bio je pokazati njihove nove sposobnosti kao prokletstvo, a ne kao moć.