Ademi i Henriquez uvjereni u prolaz, tvrde da Dinamo ima bolju momčad

"Uvjereni smo da smo bolja momčad od Moldea i želimo to pokazati", kaže Ademi

28.07.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Prva utakmica treceg pretkola Lige Prvaka, GNK Dinamo - FK Molde.Arijan Ademi .Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

“Bolja smo momčad od Moldea, znamo to. Znali smo to prije utakmice u Zagrebu, a nakon prve utakmice i maksimirskih 90 minuta smo još sigurniji u to”, siguran je napadač zagrebačkog Dinama Angelo Henriquez pred ogled protiv norveške momčadi.

Riječ je o uzvratnom susretu trećeg pretkola Lige prvaka u koju Dinamo ulazi s maksimirskim rezultatom 1-1. Henriquez optimistično gleda na susret u utorak:

“Bolji smo od njih i vjerujem da možemo to pokazati i proći dalje.”

I Molde igra za isti ulog

Isto razimšlja i dokapetan momčadi Arijan Ademi:

“Vjerujemo u prolaz, naravno da vjerujemo i znamo da možemo dobiti u Norveškoj, godinama se s gostovanja vraćamo s pobjedama. Nemamo baš sjajan rezultat iz prve utakmice, ali uvjereni smo da smo bolja momčad od Moldea i želimo to pokazati na terenu. Znamo što nam nosi ova utakmica i da nas pobjeda stavlja na stepenicu od Lige prvaka, a osigurava nam minimalno skupine Europske lige i dat ćemo sve od sebe za pobjedu. Ipak, Molde igra za isti ulog, ‘grist’ će do kraja i sigurno nas čeka teška utakmica.