Barcelona je sigurno stigla do polufinala Kupa kralja, no drugoplasirane momčadi španjolske lige ondje neće biti

Senzaciju je priredila Celta, izbacivši u Madridu domaći Atletico rezultatom 3-2

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez celebrates a goal during the Spanish league football match FC Barcelona vs SD Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 25, 2015.   AFP PHOTO/ LLUIS GENE
FOTO: AFP

Nogometaši Barcelone plasirali su se u polufinale Kupa Kralja nakon što su i u uzvratnoj utakmici četvrtfinala pobijedili Athletic Bilbao. Na stadionu Camp Nou je bilo 3-1 za Katalonce koji su prije tjedan dana u gostima slavili s 2-1.

Athletic je poveo u uzvratu pogotkom Inakija Williamsa u 12. minuti, a preokret se dogodio u druigom poluvremenu. Strijelaci za Barcelonu bili su Luis Suarez, Gerard Pique i Neymar, a naš je Ivan Rakitić odigrao cijelu utakmicu za pobjednike.

Junak dana Pablo Hernandez

Senzaciju je priredila Celta, izbacivši u Madridu domaći Atletico. Celta je na Calderonu slavila s 3:2 i nakon 0-0 iz prve utakmice prošla u polufinale.
Junak pobjede momčadi iz Viga bio je dvostruki strijelac Pablo Hernandez (22, 64), dok je jedan gol zabio John Guidetti (56). Za Atletico Madrid su strijelci bili Antoine Griezmann (29) i Angel Correa (81).

U četvrtak uzvrate igraju CD Mirandes – Sevilla i Las Palmas – Valencia.