Bilićev West Ham će pokušati dovesti Chicharita, tvrde neki engleski mediji

Pretpostavlja se da bi transfer mogao biti realiziran za 10 milijuna eura

ANN ARBOR, MI - AUGUST 2: Javier Hernandez #14 of Manchester United points to Shinji Kagawa, who passed him the ball for a goal, during the second half of the Guinness International Champions Cup at Michigan Stadium on August 2, 2014, in Ann Arbor, Mich. Manchester United defeated Real Madrid 3-1.   Duane Burleson/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Nekolicina klubova čeka kakav će rasplet imati priča oko Javiera Hernandeza Chicharita, igrača Manchester Uniteda koji je prošlu sezonu proveo u Real Madridu i koji je u potrazi za novi klubom.

Jedan od njih je i West Ham na čijoj klupi sjedi hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić, navodno zainteresiran za dovođenje napadača meksičke reprezentacije kojem suradnja s madridskim klubom prestaje vrijediti. Mjesta za njega u Manchester Unitedu teško će se naći u sljedećoj sezoni, jedinoj preostaloj za koju je ugovorno vezan s klubom koji svoje utakmice igra na Old Traffordu, i sigurno je da će čelni ljudi kluba pokušati zaraditi njegovom prodajom.

Deset milijuna eura

West Ham pritom nudi ono što manje elitni klubovi mogu, a to je lakša startna pozicija u borbi za mjesto u udarnoj momčadi. Za realizaciju transfera vjeruje se da bi dovoljno bilo deset milijuna eura, a ostvari li se on, Chicharito će imati priliku podsjetiti zbog čega je prijašnjih godina bio jedan od traženijih igrača.

https://www.youtube.com/watch?v=Quod7C5eLzA

Podsjetimo, Bilić je već osvježio momčad nekolicinom novih igrača među kojima se ističu krilni napadač Marseillea Dimitri Payet, Sampdorijin veznjak Pedro Obiang i Juventusov stoper Angel Ogbonna.