Cijeli internet bruji o Stanićevoj kolumni u kojoj se obračunao s Torcidom

Legendarni Vatreni stao je u obranu kapetana hrvatske reprezentacije

27.05.2014.,Zagreb – Cinestar Avenue Mall, svecana sjednica paraolimpijskog saveza i promocija dokumentarnog filma pod naslovom Prvih pedeset. Mario Stanic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
FOTO: Goran Jakuš/PIXSELL

Mario Stanić prokomentirao je svojoj kolumni na portalu igraliste.hr posljednji napad Torcide na kapetana reprezentacije Darija Srnu. Naime, navijači Hajduka kritizirali su bivšeg kapetana jer nije iskoristio svoj položaj kako bi progovorio o problemima hrvatskog nogometa. Stanićev članak prenijeli su redom svi vodeći hrvatski portali, a pojedine dijelove pročitajte u nastavku.

– Zamjeraju mu što nije iskoristio svoj položaj i sve ove godine nije govorio o problemima hrvatskog nogometa. Konstatiraju da je umjesto rješavanja tih problema zabio glavu u pijesak kao i većina njegovih suigrača (čast izuzecima). Svojom pasivnošću je podržao sve ono što HNS godinama radi. Zamjeraju mu što je sudjelovao u stvaranju repke i atmosfere oko repke, pa eto sad nek igra i uživa u tom okruženju – napisao je Stanić.

Što je sljedeće?

– Pitam se šta će biti sljedeće? Pitam se kako ste tako lako i brzo zaboravili sve ono dobroga što je Srna napravio za vaš Hajduk. Izgleda da je on igrao od svoje petnaeste godine za neki drugi Hajduk – dodao je legendarni Vatreni.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=793664980715058&id=207697175978511

– Kad već prozivate zašto ne krenete redom? Nije Srna jedini igrač Hajduka koji je stvarao reprezentaciju i atmosferu o kojoj vi govorite. Bilo je tu puno utjecajnijih ljudi. Ako vam ih krenem nabrajati, trebat će mi puno prostora i vremena. Uostalom, vi to znate bolje od mene. Nije li licemjerno odapeti strijelu u jednu metu kad znamo da smo svi donekle odgovorni za stanje i ovu atmosferu?!

Skrivanje iza interesa

Svi se kriju iza nekih interesa, a ja jednostavno ne mogu vidjeti vaš interes u omalovažavanju Darija Srne – poručio je Stanić Torcidi u kolumni za igraliste.hr.

Podsjetimo, Torcid je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila priopćenje u kojem su se između ostalog obratili i kapetanu Dariju Srni koji je nakon utakmice protiv Norveške izjavio kako se nada da će se utakmica s Italijom igrati na Poljudu.

Sukob između Hrvatskog nogometnog saveza sa jedne i navijača Hajduka, pripadnika Torcide, Grada Splita i cijele…

Gepostet von Torcida Split am Montag, 30. März 2015