Dinamo se uoči Arsenala prisjetio Eduardove majstorije na Emiratesu

Na klupi Dinama tada je bio legendarni Josip Kuže, a kaptetan je bio Zoran Mamić

FOTO: Screenshot

Zagrebački Dinamo u srijedu se nakon tri godine vraća u Ligu prvaka, a već u prvoj utakmici trenera Zorana Mamića i njegove nogometaše čeka veliki ogled s Arsenalom. Neće to biti njihov prvi ogled s Arseneom Wengerom i njegovim Topnicima. Igrali su oni dvije utakmice 2006. godine. U Zagrebu je tada bilo 3-0 za Arsenal, dok je u Londonu Dinamo preko Eduarda da Silve uspio postići pogodak, a utakmkica je završila s 2-1 za domaćine.

Duduova majstorija

Upravo su se Eduardovog gola prisjetili u Dinamu te su ga objavili na službenoj stranici uoči dvoboja. Eduardo je zabio vodeći pogodak, a Arsenal je uzvratio preko Ljungberga i Flaminija. Na klupi Dinama tada je bio legendarni Josip Kuže, a sadašnji trener Zoran Mamić bio je kapetan te momčadi.

[VIDEO] Sjećate li se ovog trenutka? Budi i ti dio Dinamove povijesti, vidimo se na utakmici u srijedu! Više o ulaznicama na https://bit.ly/ulaznice_ligaprvakaRemember this moment? Be a part of Dinamo's history- see you on Wednesday at Maksimir! TICKET INFO-> https://bit.ly/championsleague_tickets

Gepostet von GNK Dinamo Zagreb am Montag, 14. September 2015