Inter sada Wolfsburgu uz novac nudi i Shaqirija kako bi doveo Perišića

Švicarski reprezentativac trebao bi spustiti Perišićevu cijenu, nadaju se u Interu

16.11.2014., Milano, stadion San Siro - Kvalifikacijska utakmice Italija - Hrvatska za odlazak na Europsko prvenstvo. Ivan Perisic. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Pregovori na relaciji Wolfsburg-Inter i dalje traju, a svakodnevno donose i nove informacije koje hrvatskog nogometaša Ivana Perišića približavaju i udaljavaju od milanskog kluba.

Inter je odavno izražio želju i službeno ju iskomunicirao njemačkom Bundesligašu koji je odbio mogućnost prodaje jednog od zaslužnijih igrača za drugo mjesto prvenstvene ljestvice u prošloj sezoni. Sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs već danima tumači da nije spreman na prodaju veznjaka/krila, a Inter svako malo modificira uvjete pod kojima bi ga doveo na San Siro.

Shaqiri kao mamac

Posljednja ponuda u nizu kazuje da bi u svrhu smanjivanja Wolfsburgovih potraživanja koja se, navodno, kreću oko 20 milijuna eura Inter Bundesligašu nudi Xherdana Shaqirija, 23-godišnje igrača koji pokriva pozicije kao i Perišić, inače člana švicarske nogometne reprezentacije s iskustvom igranja za minhenski Bayern.

Shaqiri je u Inter stigao u siječnu ove godine i nije se ustabilio u najjačoj postavi kluba.