Interova ikona Bergomi ne žali za Kovačićem ('koji se nije snašao u Interu')

'Kovačić u Interu nikada nije pokazao pravu formu', tvrdi Bergomi

Inter Milan's midfielder from Croatia Mateo Kovacic  (R) fights for the ball with AC Milan's midfielder Andrea Poli during  their Italian Serie A football match  Inter Milan vs AC Milan at the San Siro Stadium in Milan on April 19, 2015 . AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Prodaja Matea Kovačića rastužila je trenera Roberta Mancinija, međutim legenda Intera Giuseppe Bergomi, branič koji je proveo svih 20 godina svoje karijere u tom klubu, smatra da je ovime napravljen dobar posao.

Očekuje se da će veznjak hrvatske nogometne reprezentacije u nadolazećim satima biti i službeno potvrđen kao novi član madridskog Reala, koji bi ga trebao u srijedu na Santiago Bernabeuu i predstaviti navijačima. Inter će u tom transferu zaraditi, vjeruje se, ne manje od 35 milijuna eura što Bergomi smatra izvrsnom viješću:

Prodaja je dobar potez

“To je vrlo važna vijest za klub sa financijske točke gledišta. Govorimo o velikoj svoti novca i zato smatram da je prodaja Kovačića bila dobra odluka.

Bergomi je dodao i da hrvatski nogometaš na San Siru nikada nije pokazao puni potencijal za klub čiji je dres prvi puta obukao krajem siječnja 2013. godine.

“U Interu nikada nije pokazao pravu formu. Svoju najbolju poziciju nije našao niti pod vodstvom Andree Stramaccionija i Waltera Mazzarrija, a isto je i sada kada je trener Roberto Mancini“, smatra Bergomi.