Iz Dinama kažu da je Hajduk u derbiju bio izvrstan i priznaju da možda ne zaslužuju pobjedu

Modri su u subotu na Maksimiru s 2-1 svladali Hajduk

FOTO: PIXSELL

Nogometaši Dinama s 2-1 su pobijedili Hajduk i zasjeli na prvo mjesto tablice Prve hrvatske nogometne lige, a nakon utakmice stigle su reakcije iz oba tabora. U zagrebačkom timu presretni su pobjedom, a priznaju da je bod zalužio i Hajduk. S druge strane, trener Hajduka Damir Burić nije skrivao razočaranje.

“Jako smo sretno dobili, Hajduk je bio opasniji nego mi, imao je više izglednih situacija, ali eto, da i mi jednom pobijedimo kad ne zaslužujemo. Magla je možda smetala publici, ali za igru je to bilo fantastično, dobar teren. Na vrhu smo i tu namjeravamo i ostati”, prenosi Goal izjavu pomoćnog trenera Dinama Igora Cvitanovića.

`Nogomet je ponekad surov`

Pobjedu je Dinamu donio Soudani golom u posljednjim sekundama utakmice. “Ipak smo htjeli doći do gola do samog kraja utakmice i to je ono što veseli. Čestitam Hajduku na jako jako dobroj igri”, izjavio je trener Modrih Zoran Mamić.

Damir Burić (lijevo) i Zoran Mamić (desno)
Damir Burić (lijevo) i Zoran Mamić (desno) PIXSELL

Potpuno drugačije raspoložen bio je trener Hajduka Burić. “Teško je odmah još vruć nešto reći, ali nije nam ovo trebalo, pružili smo sve, izbacili zadnji atom snage, ali nismo imali sreće. Žao mi je mojih igrača, mislim da su dali sve od sebe. Igrali smo jednu kvalitetnu utakmicu, šteta što nismo nagrađeni za to. Što reći, nogomet je ponekad surov. Sve u svemu, mislim da navijači mogu biti zadovoljni. Bio je ovo jedan pravi derbi”, kazao je.