Josip Pivarić se nada pisanju Dinamove lijepe povijesti u Ligi prvaka

'Navijam za Bayern i sigurno bih volio igrati protiv njih', kazao je Hodžić

25.08.2015., stadion Maksimir, Zagreb - Uzvratna utakmica doigravanja za Ligu prvaka, GNK Dinamo - KF Skenderbeu. Josip Pivaric, Marko Pjaca. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Dinama oduševljeno su komentirali proboj u skupine Lige prvaka nakon što su u dvjema utakmicama s ukupnih 6-2 bili bolji od albanskog prvaka Skenderbeua.

“Jako smo svi sretni zbog ulaska u Ligu prvaka! Nije nas bilo strah zbog crvenog kartona u drugom dijelu i činjenice da igramo s igračem manje. Mi smo bili kvalitetniji i bolji i zasluženo smo slavili na kraju. Ne bih još pričao o ždrijebu, vidjet ćemo. Navijam za Bayern i sigurno bih volio igrati protiv njih, ali vidjet ćemo što će odlučiti ždrijeb”, kazao je strijelac drugog Dinamovog gola iz uzvratne utakmice Armin Hodžić.

Prekrasan osjećaj

Dvostruki strijelac Hilal Soudani, također nije skrivao sreću, a sjetio se i zahvaliti navijačima na podršci koja im je dala vjetar u leđa:

“Ovo je prekrasan osjećaj. Puno smo radili za ovo i uz podršku navijača uspjeli smo ući u Ligu prvaka. Mislim da smo zaslužili igrom i kvalitetom i sad ćemo se dalje boriti i pokušati ostvariti što bolji rezultat. Hvala svima koji su bili s nama na Maksimiru, puno nam je to značilo.”

“Jako smo teško i naporno radili za ovo. Isplatilo se i presretni smo. Drago mi je što smo ušli u Ligu prvaka s ovako lijepim rezultatom. Mogu obećati dalje trud i maksimalno zalaganje, dat ćemo sve od sebe da rezultati budu što bolji. Igrat ćemo protiv favorita jer su to ekipe iz najvećeg ranga. Nećemo predati, dat ćemo sve od sebe da dalje pišemo povijest. Nadam se da će povijest postati pozitivna, potrudit ćemo se”, dodao je Josip Pivarić.