Kapetan Real Madrida javno je kritizirao trenera momčadi Rafaela Beniteza

'Onaj tko nije spreman biti ovdje, trebao bi promijeniti mjesto boravka ili zanimanje'

FOTO: Screenshot

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos nije se libio uputiti kritiku treneru momčadi Rafaelu Benitezu zbog promjena igrača koje je izveo tijekom gradskog derbija igranog u sklopu 7. kola španjolskog nogometnog prvenstva protiv Atletica, a koji je završio rezultatom 1-1. Nastavak je to sukoba koji očito postoji u svlačionici kluba, o čemu više možete pročitati ovdje.

Ramos je u toj utakmici skrivio jedanaesterac kojega je Keylor Navas obranio u 22. minuti pri vodstvu gostujućeg Reala (Benzema pogodio u 9. minuti). Konačan rezultat postavio je Vietto u 83.

https://www.youtube.com/watch?v=tW0PrxjdH7g

Svi griješimo

“Niti sam zabrinut, niti uzrujan zbog tog jedanaesterca. Svi griješimo, a nitko od nas to ne čini namjerno. Keylor je sjajno obranio kazneni udarac i pogreška nije utjecala na konačan ishod utakmice, niti je utjecala na mirnoću mog sna. Ono što jest, je činjenica da nismo osvojili tri boda i zasjeli na vrh ljestvice. No, svi učimo na pogreškama, i igrači i trener”, kazao je Ramos i okrenuo se treneru:

“Pri rezultatu 1-0 umjesto da smo tražili drugi gol, nesvjesno smo se počeli braniti. Možda je to ono što je omogućilo izjednačenje rezultata. Ovo je Madrid. Govorimo li o mojoj pogrešci, možemo i o izmjenama igrača koje je trener napravio. Onaj tko nije spreman biti ovdje, trebao bi promijeniti mjesto boravka ili zanimanje. Iz ovoga treba izvući zaključke.”