Loše igre i skandali okončali su Ronaldinhovu karijeru u Queretaru

Trener kluba Vucetich potvrdio je medijima da na Brazilca više ne računaju

Manuel Vucetich coach of Queretaro gives instructions to Ronaldinho during their Mexican Clasura 2015 finals tournament match in Queretaro, Mexico, on May 31, 2015. AFP PHOTO/ALFREDO ESTRELLA
FOTO: AFP

Queretarov trener Victor Manuel Vucetich otkrio je medijima da klub namjerava dati slobodne ruke nekad najboljem nogometašu svijeta Rolandinhu, koji je taj meksički klub pojačao prošle godine i koji je poražen u finalu Liga MX Clausure od Santos Lagune.

Iako je bivša zvijezda Barcelone i Milana ugovorno vezana i za sljedeću sezonu, izglednim se čini da za Queretaro neće nastupati.

Los Angeles Galaxy

– Ovisit će to o nizu čimbenika, ali ideja je da za nas Ronaldinho više neće sudjelovati u utakmicama. Marketinški gledano, njegov je dolazak bio sjajna stvar, no nama su potrebni igrači koji mogu sudjelovati u svim aspektima. Meksičkom nogometu potrebni su igrači u usponu, a ne na zalazu karijere – kaže o 35-godišnjem bivšem brazilskom reprezentativcu Vucetich.

Ronaldinho je postigao osam golova u 25 nastupa za klub, ali i skandalima ukazivao na nezadovoljstvo ondje. Spominje se mogućnost njegova odlaska u Los Angeles Galaxy.