Mamić kaže da Dinamo uvijek ide na pobjedu (pa će i protiv prvaka Albanije)

Dinamo danas protiv Skenderbeua igra prvu utakmicu doigravanja Lige prvaka

FOTO: PIXSELL

Nogometaše Dinama u srijedu u 20.45 u Albaniji očekuje prva utakmica doigravanja Lige prvaka protiv tamošnjeg prvaka Skenderbeua. Modri su u Albaniju otišli u utorak, a tamo su odradili jedan trening nakon kojeg je trener Zoran Mamić najavio susret i istaknuo da vjeruje u uspjeh.

“Drago nam što smo danas ovdje jer to znači da smo blizu onoga o čemu sanjamo, a to je skupina Lige prvaka. Čeka nas prvo poluvrijeme našeg dvoboja, jako respektiramo Skenderbeu i znamo da će biti teška utakmica, ali isto tako vjerujemo u svoju snagu i kvalitetu i da ćemo to pokazati i na terenu”, prenosi Mamićevu izjavu Dinamova stranica.

`Uvijek na pobjedu`

Zatim je Dinamov trener prokomentirao protivnika, kojeg je dobro proučio. “Odlično ih poznajemo, gledali smo puno njihovih utakmica, prikupili dosta informacija od naših prijatelja ovdje i spremni smo za utakmicu. Berisha, Salihi, Škembi… Imaju puno opasnih igrača u ofenzivnom dijelu momčadi. Ponavljam, jako su dobra momčad i čeka nas teška utakmica u kojoj ćemo morati biti pravi”, izjavio je.

Mamić je za kraj odgovorio na pitanje koji bi ga rezultat sa Skenderbeuom zadovoljio. “Dinamo uvijek ide na pobjedu i želimo dobiti, a tako je i sutra. Uz sav respekt prema protivniku, ali sportski je vjerovati i htjeti pobjedu. Mi smo kvalitetniji, ali to treba pokazati na terenu. Vjerujemo da će biti pun stadion i prava atmosfera što je privilegija za svakog sportaša”, završio je Mamić.