Manchester City odigrao je kod Norwicha 0-0 i sada vodeći Leicester ima devet bodova više

Od sedam predviđenih dvoboja 30. kola Premier lige u subotu su odigrane samo tri utakmice

Norwich City's English midfielder Gary O'Neil (L) vies with Manchester City's Argentinian striker Sergio Aguero during the English Premier League football match between Norwich City and Manchester City at Carrow Road in Norwich, eastern England, on March 12, 2016.

 / AFP / LINDSEY PARNABY
FOTO: AFP

Nogometaši Manchester Cityja potpuno su izgubili korak s Leicesterom u borbi za naslov prvaka Engleske, nakon što su u subotu odigrali samo 0-0 na gostovanju kod Norwicha te sada za vodećom momčadi zaostaju devet bodova, devet kola prije završetka prvenstva.

Od sedam predviđenih dvoboja 30. kola Premier lige u subotu su odigrane samo tri utakmice, dok su preostale četiri odgođene zbog sudjelovanja klubova u FA kupu.

Bournemouth je ostvario važnu 3-2 domaću pobjedu nad Swanseajem te se s 38 bodova privremeno popeo na 13. mjesto, dok je Swansea ostao na 16. s 33 boda. Domaći su dvaput vodili pogocima Gradela (37) i Kinga (50), gosti se dvaput vraćali golovima Barrowa (39) i Sigurdssona (62), da bi tri boda vrijedan pogodak za konačnih 3-2 postigao Cook (78).

U nedjelju samo Aston Villa i Tottenham

Southampton je slavio na gostovanju kod Stokea s 2-1. Dvostruki strijelac za goste u prvom dijelu bio je Pelle (11, 30), a Arnautović (52) je u drugom poluvremenu samo uspio smanjiti zaostatak domaće momčadi.

Vodeći Leicester je iz 29 nastupa sakupio 60 bodova, a drugoplasirani Tottenham ih ima 55. Arsenal je treći s 52 boda. U zoni ispadanja su Norwich s 25 bodova iz 30 utakmica, Newacstle s 24, ali i dvije utakmice manje, te Aston Villa sa 16 iz 29 nastupa.

U nedjelju (17 sati) će biti odigran dvoboj Aston Ville i Tottenhama, a u ponedjeljak (21 sat) vodeći Leicester dočekuje Newcastle.