Manchester City preokrenuo kod Watforda i zadržao priključak za vodećim Arsenalom

Manchester City je pobijedio na gostovanju kod Watforda rezultatom 2-1

Manchester City's English midfielder Raheem Sterling (L) vies with Watford's German-born Greek midfielder Jose Holebas during the English Premier League football match between Watford and Manchester City at Vicarage Road Stadium in Watford, north of London on January 2, 2016. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 75 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. / AFP / ADRIAN DENNIS
FOTO: AFP

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su rezultatom 2-1 na gostovanju kod Watforda i zadržali priljučak za Arsenalom, vodećom momčadi na tablici Premier lige, za kojim zaostaju tri boda.

City je i dalje trećeplasirana ekipa u Premier ligi i sada ima 39 bodova, drugoplasirani Leicester City ima bod više, a na tablici vodi Arsenal s 42 boda.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a Watford je poveo u 55. minuti. Nakon kornera lopta je okrznula braniča Cityja Aleksandra Kolarova i završila je u mreži. Izgledalo je da će Watford, nakon što je prije dva tjedna dobio Liverpool, skinuti još jedan veliki skalp, ali u završnici susreta, u tri minute, City sa dva pogotka dolazi do važne pobjede u utrci za naslov.

U 82. minuti nakon kornera sjajnim poluvolejem Yaya Toure pogađa za 1-1, a pobjedu Cityju donio je Sergio Aguero u 85. minuti.