Marca saznaje da bi De Gea ovoga tjedna ipak trebao prema Real Madridu

Španjolski dnevnik ima informaciju prema kojoj De Gea napokon stiže u Real

FOTO: AFP

Golman španjolske nogometne reprezentacije i Manchester Uniteda David de Gea mogao bi ovoga tjedna napokon ostvariti transfer u Real Madrid. Tvrdi to Marca, sportski dnevnik koji mnogi smatraju medijem koji ima ulogu glasnogovornika kluba sa Santiago Bernabeua.

De Gea je ugovorno vezan za Manchester United još samo za nadolazeću sezonu i njegov prelazak u Real već dulje vrijeme jedna je od tema koje zabavljaju sportsku javnost. Povezan je bio sa dolaskom Sergija Ramosa na Old Trafford, a kada je ta akcija propala vjerovalo se da je propao i posao sa španjolskim čuvarem mreže koji je trebao otići u suprotnom smjeru.

Osnaživanje konkurencije

Marca sada ima saznanja prema kojima je mogućnost transfera još uvijek aktualna premda sastav Manchester Uniteda već ovoga vikenda kreće u englesko prvenstvo utakmicom protiv Tottenhama. Odlazak iz Manchestera navodno je i želja samog vratara za kojega i menadžer momčadi Louis van Gaal nije siguran hoće li ostati u klubu.

S druge strane gledano, upitno je koliko ima smisla da engleski nogometni velikan prodaje svoju dvojicu istaknutih pojedinaca klubovima koji bi im mogli biti konkurenti u Ligi prvaka. Jer Angel di Maria u Paris Saint-Germainu i De Gea u Realu definitivno predstavljaju osnaživanje konkurencije.