Monaco s Pašalićem i Subašićem preokrenuo na gostovanju kod Montpelliera

Tri gola kluba iz Kneževine za tri boda i treću pobjedu

FOTO: AFP

Nogometaši Monaca svladali su na gostovabnju Montpellier rezultatom 3-2 u sedmom kolu francuskog prvenstva. Uspjeh Monaca, za kojeg su cijelu utakmicu odigrali hrvatski nogometaši Danijel Subašić i Mario Pašalić, još je veći kada se uzme u obzir da su u 45. minuti gubili 2-0, a pobjedu su izborili u zadnjim sekundama.

Susret je poprilično loše počeo za Monaco, a Montpellier je do vodstva stigao u 26. minuti. Strijelac je bio Daniel Congre. Domaćini su poveli 2-0 u zadnjoj minuti prvog poluvremena zahvaljujući autogolu igrača Monaca Marcela Carilla. No u drugom poluvremenu klub iz Kneževine stigao je do potpunog preokreta.

Tri gola za tri boda i treću pobjedu

Prvo je u 56. minuti Fabio Coentrao smanjio na 2-1, a desetak minuta kasnije je Thomas Lemar izjednačio. Treću pobjedu sezone i tri boda Monacu je donio Fabinho iz jedanaesterca u petoj minuti sudačke nadoknade.

Na ljestvici vodi PSG sa 17 bodova, na drugom mjestu je St Etienne sa 16 bodova, dok je treći Rennes sa 14 bodova. Monaco je pobjedom skočio na 10. mjesto sa 11 bodova, dok je Montpellier ostao na posljednjem mjestu s jednim bodom.

https://twitter.com/HDFootyGoals/status/647120231849136132?ref_src=twsrc%5Etfw