Mourinho poručio Rodgersu da se riješi Sterlinga, Sun piše o ponudi Uniteda

Bivši dokapetan Liverpoola nazvao je ponašanje zvijezde sramotnim

England’s midfielder Raheem Sterling takes part in a training session at St George’s Park near Burton-on-Trent, central England, on March 24, 2015, ahead of their UEFA Euro 2016 qualifying football match against Lithuania at Wembley on Friday March 27, 2015. AFP PHOTO/PAUL ELLIS NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
FOTO: AFP

Saga oko zvijezde Liverpoola, Raheema Sterlinga, i dalje se nastavlja. Nekoliko dana nakon što je u intervjuu za BBC priznao da je odbio potpisati novi ugovor našao se na udaru bivšeg dokapetana Redsa, Jamieja Carraghera.

Legendarni branič smatra kako je Sterlingovo ponašanje sramotnim, dok je iznošenje detalja pregovora u javnosti nazvao PR katastrofom.

– Sterling i njegovi savjetnici postavili su se sramotno. Za razliku od njega, Jordan Henderson i njegov menadžer ne koriste medije kako bi dobili što bolji ugovor – izjavio je Carragher.

Mourinho bi ga prodao

Situaciju oko Sterlinga prokomentirao je trener Chelseaja, Jose Mourinho. On je u svom stilu jasno poručio kako bi prodao igrača da se nađe u sličnoj situaciji.

https://www.youtube.com/watch?v=FvftvyFbXKA

– Ne volim nogometaše koji ne žele igrati za mene i klub. Smatram kako svaki igrač ima cijenu, nebitno o kome se radi. Ako me pitate želim li da Hazard napusti Chelse, rekao bih vam ne. Ali, ako on to želi i ne želi raditi samnom, mislim da bi i on imao cijenu – rekao je Mourinho.

Mancheter United sprema ponudu

Kakvu će sudbinu odabrati Raheem Sterling tek ćemo vidjeti, a u međuvremenu pojavila se još jedna nevjerojatna priča po kojoj najveći Liverpoolov rival, Manchester United, priprema ponudu 70 milijuna eura za 20-godišnjeg napadača.