Napoli i Juventus nisu dozvolili da im se dogodi ono što je danas razočaralo navijače Rome i Fiorentine

Mario Mandžukić nije igrao za Juventus koji je izborio četvrtfinale Kupa

FOTO: AFP/AFP

Nogometaši Juventusa i Napolija izborili su plasman u četvrtfinale talijanskog Kupa, dok su Fiorentina i Roma ispali u ranije odigranim utakmicama dana.

Juventus je bez pomoći Marija Mandžukića pobijedio gradskog suparnika Torino 4-0, Napoli je rezultatom 3-0 slavio protiv Verone, Carpi je u Firenzi iznenađujuće pobijedio Fiorentinu 1-0, dok je najveće iznenađenje priredio drugoligaš Spezia pobijedivši Romu u Rimu 4-2 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Zaza iskoristio priliku, Pogba lijepo zabio

Juve je deklasirao gradskog suparnika Torinio bez pomoći Mandžukića koji je dobio poštedu. Priliku je iskoristio Simone Zaza postigavši dva gola (28, 51), a među strijelce upisali su se i Paulo Dybala (73) i Paul Pogba (82). Juventusu, čiji su igrači na ovoj utakmici zabili lijepe pogotke, a posebno je impresivan bio onaj posljednji, je put do pobjede olakšalo isključenje suparničkog braniča Cristiana Molinara u 49. minuti.

https://www.youtube.com/watch?v=R0Mj8gg27OE

Uvjerljivi pobjedu ostvario je i Napoli protiv Verone, a golove su postigli Omar El Kaddouri (4), Dries Mertens (12) i Jose Callejon (75). Ivan Strinić je odigrao cijeli susret za Napoli.

https://www.youtube.com/watch?v=nQetZLoSxOo