Obojica trenera priznala su da je rezultat utakmice u Zaprešiću realan

Damir Burić je i dodao da se osjeća umor kod Hajdukovih igrača

30.07.2015., stadion Poljud, Split - Prva utakmica treceg pretkola Lige Prvaka, HNK Hajduk - Stromsgodset IF. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Hajduka prvi su koji uspijeli osvojiti tri boda na gostovanju u Zaprešiću kod Intera. Slavili su 2-0 nakon čega su ogled prokomentirali treneri obiju momčadi.

„Naš cilj je bio pobjeda, prema tome čestitam momcima na izborenom rezultatu. Suparnik je danas bio na visokoj visini, nije začudo da imaju toliko bodova i stoje tako visoko na prvenstvenoj ljestvici. Nama je jedina šansa danas bila odmah napasti, odmah krenuti u ofenzivu. Teško mi je komentirati igru jer uz ovaj ritam utakmica i ovakav tempo nije nikome lako. Ovo nam je bila već 16. utakmica ove sezone, neki su igrači već na poluvremenu tražili izmjene”, kazao je trener pobjedničke momčadi Damir Burić i dodao na temu moguće kupnje pojačanja:

„Teško je očekivati da ćemo mi tu nešto rotirati, da ćemo biti aktivni. Igrače koji su nam zanimljivi ne možemo dovesti, ali ja sam zadovoljan ovim kadrom kojeg imam na raspolaganju.”

Zaslužena tri Hajdukova boda

Samir Toplak je čestitao boljoj momčadi ovog ogleda:

“Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi, a mi smo bili periodični. Htjeli smo se nametnuti, nismo uspjeli, u prvih 20 minuta bili smo konfuzni. Kasnije smo se možda vratili u igru, ali nismo bili dovoljno odlučni u završnici. Imali smo neke situacije, nismo ih iskoristili, Hajduk je zasluženo pobijedio.”