Osijek-Dinamo 0-1: Velika magla i jedan od naljepših golova sezone obilježili utakmicu u Gradskom vrtu

Trener Zoran Mamić i njegova momčad gostovali su u Gradskom vrtu

FOTO: NK Osijek/Twitter

Po velikoj magli koja se spustila na Gradski vrt u Osijeku Dinamo je prekrasnim golom Marka Pjace stigao do pobjede nad Osijekom u 20. kolu HNL-a.

Nogometaši Zorana Mamića, očekivano, od samog početka utakmice krenuli su po tri boda. No, do prve veće prilike došao je Osijek. U 18. minuti Perošević je ubacio s lijeve strane, a Škorić je s desetk metara gađao pored vratnice.

https://twitter.com/voetvids/status/676049945804320768

Ništa se nije vidjelo

Nakon toga Pjaca i i Machado probali su iznenaditi vratara Mikulića a potom i Ćorić. Igrala se 41. minuta kada je Marko Pjaca primio loptu na 30 metara od gola. Zaobišao je četiri Osijekova igrača, a onda je preciznim udarcem posalo loptu pod gredu za jedan od najljepših golova ove sezone u HNL-u.

U drugom poluvremenu velika magla sputila se nad teren, pa se gotovo ništa nije vidjelo, a upitan i bio sam nastavak utakmice. No, sudac Zebec i delegat utakmice ipak nisu prekinuli susret u kojem se u drugom dijelu nije događalo gotovo ništa.

Mamić je u nastavku u igru ubacio Benkovića umjesto Fernandesa čime je odlučio zatvoriti utakmicu. Teško je bilo razaznati što se događalo na travnjaku. Zabilježeno je da Henriquez u 85. minuti imao odličnu šansu, ali je nije realizirao.

Dinamo sada ima tri boda više (42) od Rijeke (39) ali i utakmicu voše.

Osijek-Dinamo 0-1

Osijek (4-4-2): Mikulić – Arsenić, Lukić, Lesjak, Špičić – Kurtović – Šorša, Šarić, Škorić, Grgić – Perošević.

Dinamo (3-4-3): Eduardo – Pinto, Goncalo, Pivarić – Rog, Machado, Ćorić, Antolić – Pjaca, Henriquez, Fernandes.