Pjaca bi uskoro mogao zaigrati za Inter, Talijani pišu da ga je Stanković gledao na Maksimiru

Pjaca bi bio četvrti hrvatski nogometaš koji je u zadnje tri godine zaigrao za Inter

12.07.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Derbi utakmica izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduk u prvom kolu MAXtv Prve lige. Marko Pjaca. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Nakon Matea Kovačića, Marcela Brozovića i Ivana Perišića, talijanski velikan Inter namjerava pojačati napad još jednim hrvatskim reprezentativcem. Riječ je o Dinamovom nogometašu Marku Pjaci (20). Ako dođe do transfera Pjaca bi bio četvrti hrvatski nogometaš koji je u zadnje tri godine zaigrao za Inter.

Naletilić potvrdio interes

Kovačić je u međuvremenu prešao u Real Madrid, a da u klubu ozbiljno razmišljaju o Pjaci svjedoči podatak da je Dejan Stanković u utorak bio na Maksimiru kako bi ga gledao, tako barem pišu talijanski medji. Zanimanje Intera za Pjacu potvrdio je i hrvatski menadžer Marko Naletilić.

“Znam da je Inter zainteresiran za njega, ali i brojni europski klubovi. Međutim, za sada nismo započeli pregovore niti s jendim klubom. Dinamo ne isključuje transfer u siječnju, ali im se nigdje ne žuri. Sve ovisi o ponudama. Možda će pričekati kraj Eura jer će Pjaca vjerojatno igrati za Hrvatsku”, rekao je Naletilić za FcInterNews.it.

https://www.youtube.com/watch?v=RcxW3PJDgoA