Povremeni hrvatski reprezentativac trebao je napustiti klub, a sada mu nude novi ugovor

Neki njemački mediji ranije su javljali da će hrvatski nogometaš napustiti HSV na kraju sezone

FOTO: AFP

Povremeni hrvatski reprezentativac i nogometaš Hamburg SV-a Ivo Iličević mogo bi ostati u tom klubu duže no što se mislilo, javljaju tamošnji mediji. Podsjećamo, neki njemački mediji javljali su da će hrvatski nogometaš napustiti HSV na kraju sezone, a sada Hamburger Morgenpost javlja da će klub vjerojatno Iličeviću ponuditi novi ugovor.

Ključ iza takvog raspleta je promjena trenera u HSV-u. Naime, kod bivšeg stratega Joea Zinnbauera Iličević nije imao dobar status, no stvari su se promijenile kada je tim preuzeo Bruno Labbadia koji je s HSV-om izborio ostanak u Bundesligi, a hrvatski nogometaš u tome je odigrao bitnu ulogu.

Ostaje i za manje novca

Kod Labbadije je naš nogometaš odmah počeo igrati, a novom je treneru zahvalio pogotkom u prvoj utakmici razigravanja za ostanak u Bundesligi protiv Karlsruhea (1:1). HSV je na kraju ostao prvoligaš, a čini se da će Iličević ostati na Imtech Areni.

Hamburger Morgenpost piše da mu je HSV ponudio novi jednogodišnji ugovor uz opciju produljenja suradnje na još jednu sezonu. Iličević je navodno blizu prihvaćanja ponude iako će mu u tom slučaju plaća biti znatno manja od dosadašnjih 1,8 milijuna eura po sezoni, piše Net.hr.