Prilično šokantne snimke dolaze iz Madrida gdje su navijači Benfice bakljom pogodili dvogodišnje dijete

Benfica je, inače, iznenadila Atletico Madrid pobijedivši ih s 2-1

Benfica supporters lit flares during the UEFA Champions League football match Club Atletico de Madrid vs SL Benfica at the Vicente Calderon stadium in Madrid on September 30, 2015.    AFP PHOTO/ PEDRO ARMESTRE
FOTO: AFP

Prilično šokantnim prizorima svjedočili su u srijedu navečer navijači Atletico Madrida. Naime, tijekom susreta protiv Benfice na Vincente Calderonu u slopu drugog kola Lige prvaka gostujući navijači u jednom su trenutku počeli bacati baklje po domaćoj publici. To je naravno naišlo na negodovanje navijača Atletica, a s obzirom na opasnot koju predstavlja ovakvo ponašanje zasigurno će reagirati i Uefa.

Kako javlja AS jedna je baklja pogodila dvogodišnje dijete, ali je srećom neozlijeđeno. No, takve sreće nije bilo desetak navijača koji su zatražili pomoć zbog manjih opeklina.

Prvi put s Benficom

Benfica je, inače, iznenadila Atletico Madrid s 2-1. Atletico je poveo u golom Angela Corree u 23. minuti, a izjednačio je Nicolas Gaitan u 36. minuti. Benfica je u 52. minuti u potpunosti okrenula rezultat, a strijelac drugog gola bio je Goncalo Guedes. Atletico je protiv portugalskih klubova odigrao čak 16 utakmica, a zanimljivo večeras je tek prvi put igrao protiv Benfice.

benfica

https://www.youtube.com/watch?v=AaGpZyTbZnw

https://www.youtube.com/watch?v=EqqJOWqpwSc