Split je pobijedio Lokomotivu, a čini se da njegov trener nije nimalo iznenađen

Zoran Vulić kaže da su se nogometaši Splita dobro pripremili

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

U zadnjoj utakmici prvog kola 1. HNL nogometaši Splita na svojem terenu su svladali Lokomotivu i s osvajanjem tri boda ušli u novu sezonu. Nakon utakmice svoja razmišljanja je podijelio trener domaće ekipe Zoran Vulić, koji je bio poprilično zadovoljan.

“Dobra utakmica večeras, dobro smo se pripremili za Lokomotivu i znali smo njene kvalitete. Čestitam momcima na pobjedi, a prije svega na zalaganju i trudu jer bez toga ne možemo pobijediti. Šteta što je štekala realizacija da rezultat bude uvjerljiviji, ali svejedno sam zadovoljan i rezultatom, a nadasve igrom”, izjavio je Vulić za službenu klupsku stranicu.

Vulić se nikada ne brani

Trener Splita progovorio je i o svojoj nogometnoj filozofiji: “Ja se nikada ne branim uvijek napadam. Jedino kada sam bio primoran se braniti je bilo protiv Rome u Rimu, ali uvijek težim napadačkom nogometu i tako ću i nastaviti”, poručio je.

Split u sljedećem kolu očekuje gradski okršaj s Hajdukom, a Vulić u tom dvoboju želi dobar nastup svojih nogometaša: “Par dana mirnoće za gradski derbi, bit će dobar ambijent i jedva čekam tu utakmicu. Vraća nam se Obšivač, osim Miljkovića nisu mogli nastupiti Bilbija ni Simonovski. Imamo pet dana da uočimo mane Hajduka, a njihova utakmica protiv Kopera će nam poslužiti da se što bolje pripremimo”, izjavio je.