Talijani pišu o tajnom sastanku u Milanu na kojem se pričalo o transferu Matea Kovačića u Juventus

Kovačić bi trebao popuniti rupu koja će nastati odlaskom Andrea Pirla u MLS

FOTO: AFP/AFP

Talijanski Tuttsport donosi vijest o tajnom sastanku Juventusovih i Interovih dužnosnika s temom transfer Matea Kovačića. Prema pisanju ovog lista Juventus želi dovesti hrvatskog reprezentativca te su spremni za njega izdvojiti 30 milijuna eura.

Liverpool se okrenuo Illarramendiju

Kovačić bi talijanskim prvacima trebao popuniti rupu koja će nastati odlaskom Andrea Pirla. Osim njega ovih dana dosta se govori da bi Arturo Vidal mogao prijeći u Arsenal, dok još uvijek nije jasno hoće li Paul Pogba sljedeće sezone nositi crno-bijeli dres. Ako ova trojica nogometaša napuste Juventus, nastat će velika praznina u veznom redu, pa bi Kovačić mogao biti jedno od rješenja.

https://www.youtube.com/watch?v=lvfkyGCiiaU

Uz ovogodišnjeg finalistu Lige prvaka, od ranije je poznato da je Liverpool poslao barem dvije ponude za Kovačića, koje je Inter odbio. Brendan Rodgers sada se navodno okrenuo prema Real Madridu i njihovom veznjaku Asieru Illarramendiju. Ako Kovačić završi u Juventusu dijelit će svlačionicu s Marijem Mandžukićem koji je prošlog tjedna napustio Atletico Madrid i preselio se u Torino.