Vukojević poručio da je nedopustivo da Dinamo dvije godine nije osvojio Kup

Dinamo u srijedu gostuje u Rijeci, a nogometaš vjeruje da će na kraju slaviti

04.04.2015., stadion Kantrida, Zagreb – MAXtv 1. HNL, 27. kolo, HNK Rijeka – GNK Dinamo. Ognjen Vukojevic. Photo:/
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Dinamo će u srijedu navečer odmjeriti snage s Rijekom u uzvratnom susretu polufinala domaćeg Kupa, a uoči tog susreta igrač Modrih Ognjen Vukojević najavio je prolazak u finale. Podsjetimo, prva utakmica, odigrana u Zagrebu završena je pobjedom Dinama 2-1.

“I nama i njima to je utakmica proljeća! Naslov smo već osvojili, ali silno želimo uzeti i drugi trofej. Dinamo dvije godine uzastopno nije osvojio Rabuzinovo “Sunce” i to je uistinu previše, da ne kažem nedopustivo! Dakle, bilo je dosta, ove se sezone `Sunce` vraća u Zagreb. Igrački smo jači, imamo 2:1 i jasno je da smo favoriti, ali to moramo i potvrditi”, poručio je Vukojević za Večernji list.

Uoči utakmice u Rijeci, pitanje je Dinamova forma nagostovanjima, koja nije bajna. Naime, zagrebački klub pobijedio je samo jedan takav susret, protiv Lokomotive. “Činjenica jest da smo neke utakmice odigrali previše opušteno, a to se ne smije događati. U svakoj utakmici Prve HNL moramo razmišljati na europski način, ne smijemo dopustiti crne rupe, kojih je bilo previše u nekim utakmicama”, kaže.

Vukojević poštuje Rijeku i njene navijače: Rijeka je napravila mnogo, sviđa mi se Miškovićev i Kekov projekt, ali još su dosta iza Dinama. Riječki adut? Ni Kek ni Sharbini, nego – fanatična publika! Imaju sjajno ozračje na Kantridi i Armada će ih opet nositi”, izjavio je.

No, Vukojević je siguran tko će na kraju slaviti: “Idemo na Kantridu po pobjedu za finale”, prenosi Večernji list.