Italiju zabavlja sočan skandal: DNK analiza slamke dokazala da je skromna kozmetičarka unuka osnivača Lamborghinija

Odvjetnici napuljske kozmetičarke tvrde da je definitivno genetski povezana kreatorom luksuznih sportskih automobila

FOTO: Screenshot YouTube

Talijanska kozmetičarka dokazala je da je zakonita nasljednica Lamborghinijevog carstva, a u tomu joj je pomogla DNK analiza slamke izvučene iz čaše unuke osnivača tvrtke luksuznih sportskih automobila.

Flavia Borzone (35) iz Napulja naložila je privatnom detektivu da od manekenke i pjevačice Elettre Lamborghini nabavi slamku kako bi uspjela dokazati da su sestre. Borzone tvrdi da je izvanbračna kći 76-godišnjeg Tonina Lamborghinija, čiji je otac Ferruccio Lamborghini pokrenuo brend na sjeveru Italije 1963. godine.

Stručnjaci sa Sveučilišta u Ferrari rekli su da je uzorak DNK kojega je prikupio privatni detektiv dokazao genetsku podudarnost između Borzone i Lamborghini, pokazujući da su sestre. Njezini odvjetnici navode kako je DNK veza “nepobitna”.

Optužba za klevetu

Borzone tvrdi da su se njezina majka Rosalba Colosimo i Lamborghini upoznali na autobusnoj stanici u Milanu 1980. godine. Lamborghini joj je navodno ponudio prijevoz, nakon čega su započeli vezu.

Borzone je rođena 1988. godine. “Ne želim nikoga uvrijediti, samo želim znati čija sam kći”, rekla je na sudu. Uvjerena da joj je Lamborghini otac, s tvrdnjama je izašla u medije.

Lamborghini je optužio nju i njezinu majku za klevetu pa je slučaj završio na sudu. Borzone kaže da se 2019. odvezla od svog doma u Napulju do grada Funo, blizu Bologne u sjevernoj Italiji, u nadi da će sresti čovjeka za kojeg tvrdi da joj je otac.

Lamborghini odbija test

Napominje kako nije imala iste fizičke karakteristike kao muž njezine majke. Kad su se on i njezina majka svađali, često bi čula svoju majku kako kaže: ‘Ona čak nije ni tvoja kći’”, rekao je njezin odvjetnik Gian Maria Romanello. Kozmetičarka je tajno snimila razgovor koji je vodila s Lamborghinijem i pustila ga na sudu, prema La Repubblici. “U razgovoru je Lamborghini priznao da je imao vezu s Colossimom”, rekao je odvjetnik sudu.

Međutim, Lamborghini je zanijekao bilo kakvu biološku vezu s Borzone, ali ipak odbija ići na DNK testiranje. Njegovi odvjetnici rekli su da je DNK materijal sa slamke koju je koristila njegova kći uzet bez njezina pristanka i stoga ga se ne bi smjelo prihvatiti kao dokaz.

Drugi odvjetnik Flavie Borzone, Sergio Culiersi, rekao je da su sudu donijeli dokaz koji pokazuje da ona ne laže, jer je usporedba DNK pokazala da su Borzone i Lamborghini 100 posto sestre. “Za nas je bilo važno pokazati da Flavia Borzone nije željela uvrijediti Lamborghinija, ona samo želi biti prepoznata kao njegova kći. Godinama je živjela ne znajući tko joj je otac”, rekao je njezin odvjetnik na sudu.