Jeziva snimka iz Splita. Muškarac napao troje mladih, autom se zabijao u njihovo vozilo: 'Isuse, ubit će nas'

Kroz stravično iskustvo prošle su tri mlađe osobe u splitskom predgrađu Sirobuje

FOTO: Screenshot / Dalmatinski portal

Prošle subote oko 22 sata u splitskom predgrađu Sirobuje rastrojeni muškarac napao je troje mlađih ljudi, piše Dalmatinski portal.

Kako se vidi na snimci koju je objavio portal, muškarac ih je po svaku cijenu ih htio izvući iz auta. Najprije im na snimci kuca na prozor i pokazuje da ga otvore. Mladi su se automobilom odmaknuli naprijed, a u jednom trenutku djevojka iz auta kaže da su joj se noge odsjekle od straha.

Nekoliko trenutaka kasnije nasilnik se drugim automobilom zabio u njihov, a zatim vozilom i nogom počeo udarati njihov automobil.

Zabijao se autom u njihov

”Ubit će nas. Isusa ti Boga, zabit će se u nas, ubit će nas, vozi”, vrištale su tri mlađe osobe u automobilu, dok je jedan od njih zvao policiju. Krenuli su bježati automobilom, a dok su policiji objašnjavali što se događa nasilnik ih je sustigao i ponovno se više puta zabio u njihov automobil.

Policija se o ovom slučaju oglasila priopćenjem u ponedjeljak kada je rekla da je privela 37-godišnjeg muškarca koje sumnjiči za tri kaznena djela – dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

Dalmatinski portal

Otkrili su i detalje incidenta. Policija, naime, kaže da je on najprije oko 22 sata u alkoholiziranom stanju zaustavio svoje vozilo, izašao iz njega i pokušao oštetiti brisač na drugom vozilu, nakon čega je ušao u svoj automobil i vožnjom unatrag oštetio drugo vozilo te su udaljio. No to nije automobil u kojemu je bilo troje ljudi.

Dalmatinski portal

Dvoje mladih ozlijeđeno

Na njih se, prema policijskom priopćenju, namjerio oko 21:50. Policija ističe da je rukama udarao u njihov automobil, nakon čega je sjeo u svoji i njime udarao u vozilo u kojem su se nalazile tri osobe.

”Kada su se vozilom pokušali udaljiti, muškarac je krenuo vozilom za njima, a pokušavajući ih sustići nekoliko puta je udario u vozilo, nakon čega se na području Lovrinca udaljio u nepoznatom smjeru. Dvije osobe iz vozila zatražile su liječničku pomoć i zadobile su lakše tjelesne ozlijede”, stoji u priopćenju policije.

I nasilni 37-godišnjak je u vidno rastrojenom stanju odveden u bolnicu gdje je zadržan. Nakon otpuštanja iz bolnice je odveden u službene prostorije policije i nad njime je provedeno istraživanje te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Dalmatinski portal