Noćna potjera u Zagrebu. Migranti upali u zasjedu pa se kombijem navodno zabili u policijski auto. Nakon nesreće se razbježali

Do sudara u kojem je značajno oštećena policijska Škoda Octavia i kombija starijeg godišta došlo je oko 2.30 sati

17.10.2023.,Prugovo - Dvije su osobe poginule, a jedna je ozlijedjena u Prugovu gdje su se u utorak navecer sudarila dva osobna automobila i kombi. Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL
FOTO: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Prometna nesreća dogodila se u petak rano ujutro u Kustošijanskoj ulici u Zagrebu. ZET je izvijestio kako su zbog sudara policijskog vozila i kombija autobusne linije 126 i 135 privremeno bile u prekidu.

Iako biste na prvu pomislili kako je do nesreće došlo zbog gustog snijega koji od jutros pada u Zagrebu, razlog je ponešto drugačiji. Naime, kako piše Večernji list, do nesreće je došlo uslijed potjere za migrantima koji su bili u kombiju.

Migranti pobjegli s mjesta nesreće

Do sudara u kojem je značajno oštećena policijska Škoda Octavia i kombija starijeg godišta došlo je oko 2.30 sati.

Nakon što im je policija postavila zasjedu na Kustošijanskoj ulici oko broja 20, kombi s migrantima se zabio u policijski automobil. Neslužbeno, ozlijeđenih, barem teže, nema. Isto tako, neslužbeno, migranti su se nakon sudara dali u bijeg, piše Večernji.