Objavljene fotografije auta u kojem se razbio Banožić. Potpuno je uništen.

Ministar je vozio Nissan Terrano iz 2003. godine

11.11.2023., Osijek - Ministar obrane Mario Banozic sudjelovao je jutros u prometnoj nesreci u kojoj je poginula jedna osoba. Ministar je upravljao osobnim vozilom koje se sudarilo s kombijem. Vucna sluzba uklanja vozila s ceste Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

Agencija Pixsell objavila je fotografije terenskog vozila u kojem je nesreću jutros doživio ministar obrane Mario Banožić. Kako stoji u ministrovoj imovinskoj kartici, riječ je o modelu Nissan Terrano 2.7 TD Wagon iz 2003. godine.

Banožić je vrijednost tog automobila procijenio na nešto više od 7000 eura. Riječ je o starijem modelu terenskog vozila dizelskog motora snage 100 KS, s pogonom na sva četiri kotača.

Sudeći prema fotografijama, Banožićev terenac je teško stradao u sudaru. Cijeli prednji dio vozila potpuno je uništen, a vide se i oštećenja na stražnjim vratima. Kombi u kojem je poginuo 40-godišnjak iz Privlake u jednako je strašnom stanju.

Davor Javorovic/PIXSELL Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL Davor Javorovic/PIXSELL

Poginuo otac dvoje male djece

Nesreća se dogodila danas u 6:15 sati na izlazu iz Vinkovaca prema Županji. Smrtno je stradao četrdesetogodišnji otac dvije malodobne kćeri iz Privlake.

Banožić je prema dostupnim informacijama jutros išao u lov, a do sudara je došlo kada je pretjecao teretno vozilo svojim terencem, te se frontalno zabio u nadolazeći kombi. Svjedoci kažu da je Banožić skrivio nesreću.