Odvjetnik Klare Buntić: 'Pribojava se izaći iz kuće. Nadamo se da će sud brzo odlučiti o pritvoru'

Bivši rukometni reprezentativac uhićen je prošli tjedan zbog premlaćivanja supruge

Screenshot: Nova TV
FOTO: Screenshot: Nova TV

Nakon što je odbijen zahtjev za izuzeće Suda u Ljubuškom, budući da majka osumnjičenog bivšeg rukometnog reprezentativca Denisa Buntića radi na tom sudu, odvjetnik Klare Buntić potvrdio je da su se žalili na odluku i odgovorio koja su očekivanja od daljnjeg tijeka postupka.

“Nadam se da možemo očekivati odluku jako brzo s obzirom na to da izaziva veliki stres kod klijentice i ona je sklonjena kod svoje majke. Svakodnevno se čujemo, pratimo stanje i to je to”, rekao je odvjetnik Adi Tvrtković za Dnevnik Nove TV. “Ona bi bila slobodnija za kretanje, ovako se pribojava izaći iz kuće”, dodao je Tvrtković.

Mora se javljati na policiju svaki dan

Podsjećamo, Buntić je jučer snimljen kako se javlja u policijsku postaju u Ljubuškom nakon što je Općinski sud odredio da se svakodnevno mora javiti u policiju, a supruzi Klari ne smije prilaziti na manje od 100 metara. Uhićen je prošli tjedan zbog premlaćivanja supruge, uz to u obiteljskoj kući policija je pronašla čitav arsenal oružja – automatske puške, zolje i streljivo.

Buntića je prijavila Klara, koja je medijima priložila audiozapis na kojem se čuje kako je Buntić premlaćuje. Nakon ispitivanja pušten je iz pritvora uz mjere zabrane prilaska. Odluka o puštanju iz pritvora je donesena na sudu na kojemu je zaposlena njegova majka.