Policija i vatrogasci na mjestu gdje je nestala Danka, vlada velika napetost. Područje nadlijeće helikopter

Roditelji nestale djevojčice više su sati u policiji, gdje su ispitani

28.03.2024. Bor - Nekoliko policajaca iskopava prostor ispred štaglja u prigradskom naselju Banjsko polje, kod grada Bora, na istoku Srbije gdje je nestala djevojčica Danka Ilić. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Djevojčica je nestala u utorak oko 13:45 sati. Majka je ispričala kako je Danka nestala iz dvorišta obiteljske kuće dok je ona išla dati vode starijem djetetu. Roditelji su ispitani na policiji i izuzet je mobitel majke. Photo: Pixsell/PIXSELL
FOTO: Pixsell/PIXSELL

Na mjestu gdje je nestala malena Danka Ilić vlada velika napetost. Pet patrola policije i vatrogasci stigli su oko 19:30 sati u Banjsko polje, piše Blic. Mještani sa strepnjom čekaju nove informacije.

Nakon što su policajci cijeli dan kopali i pregledavali teren te raščišćavali mjesto gdje je Danka posljednji put viđena, večeras su stigla policijska vozila pod rotacijskim svjetlima, a zatim i vatrogasci. Područje nadlijeće i helikopter, javlja N1 Srbija.

Krenuli pod rotirkama

Prethodno su oko 19 sati užurbano i uz rotacije napustili stanicu i krenuli prema mjestu nestanka. Po neslužbenim saznanjima Blica, policija osnovano sumnja da je nešto s nestankom djevojčice povezano s lokacijom pored mjesta nestanka.

Podsjetimo, roditelji nestale djevojčice više su sati u policiji, gdje su ispitani.