Poznato kakvu će kaznu dobiti zaposlenik škole koji je punio auto na školsku struju dok su se učenici smrzavali

Učenici i zaposlenici Osnovne škole Ivanja Reka neko vrijeme u školi nisu imali grijanje

FOTO: Čitatelj

Kako je Telegram ranije pisao, učenici i zaposlenici Osnovne škole Ivanja Reka neko vrijeme u školi nisu imali grijanje, razlog je eksplozija dimnjaka koja se dogodila prije dva tjedna. Roditelji su od v.d. ravnateljice Dubravke Crnić tražili da se, dok traje popravak dimnjaka, učionice griju na strujne radijatore.

Čitatelj

Crnić im je, tvrde, odgovorila da je struja u školi za to preslaba. Međutim, u istom periodu kada se školska struja nije koristila za grijanje, istu tu struju trošio je djelatnik škole za punjenje svog električnog automobila, potvrdili su i roditelji i ravnateljica.

‘Izrekli smo mu opomenu pred otkaz’

Nakon što su roditelji dobili odgovor ravnateljice vidjeli su da se na školsku struju puni električni auto. “Automobil koji se vidi na snimci nije školski, ne zna se čiji je, ali je uredno prikopčan na školsku utičnicu i krade školsku struju”, kaže jedan od roditelja.

Privatni album

Da se na školsku struju punio električni automobil djelatnika, potvrdila je i sama ravnateljica, a kasnije popodne izvijestila je: “Obavještavamo Vas da smo po saznanju o neovlaštenom punjenju automobila od strane jednog od djelatnika škole, djelatniku izrekli opomenu pred otkaz”.