Sergej Trifunović po običaju završio u zatvoru. Uhićen jer nije htio platiti kaznu, još je i vrijeđao policajce

Glumac se nije opirao uhićenju, ali je, kao i u Splitu, vrijeđao policajce

11, September, 2023, Belgrade - Actor Sergej Trifunovic came to the Nikola Tesla airport to welcome the basketball team of Serbia. Sergej Trifunovic with dog Mile. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

11, septembar, 2023, Beograd - Glumac Sergej Trifunovic je dosao da aerodorm Nikola Tesla na docek kosarkaske reprezentacije Srbije. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages 11, septembar, 2023, Beograd - Glumac Sergej Trifunovic je dosao da aerodorm Nikola Tesla na docek kosarkaske reprezentacije Srbije.

Nakon što je prije mjesec dana Sergej Trifunović uhićen Splitu zbog vrijeđanja policije, srpski glumac je sada ponovno završio u zatvoru, piše Republika.rs.

Trifunović je završio u beogradskom Centralnom zatvoru zbog toga što je prije dva dana odbio platiti novčanu kaznu, koja je zamijenjena zatvorskom. Kako dodaju, glumac se nije opirao uhićenju, ali je vrijeđao policajce.

‘Bio je vrlo nepristojan’

No, Trifunović se ipak predomislio pa je odlučio platiti kaznu, nakon čega je pušten na slobodu. “Uhićen je utorak i tom prilikom nije pružao otpor, iako je psovao dok su ga uhitili. Bio je vrlo nepristojan. Pušten je na slobodu čim je odlučio platiti novčanu kaznu”, kazao je izvor za Republiku.rs.

Podsjetimo, nakon što je Trifunović uhićen u Splitu zbog niza prekršaja koje je počini, dobio je zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske unije na godinu dana.