Užas u Istri: U bolnicu primljena beba stara četiri mjeseca s frakturom lubanje, stavljena je u induciranu komu. Oglasila se policija

Policija je za Telegram kazala da nisu pronađeni tragovi nasilja

24.07.2023.., Pula -
Pulska Bolnica. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
FOTO: Srecko Niketic/PIXSELL

U pulskoj bolnici jučer oko 15.35 zaprimljeno je dijete s teškim ozljedama glave, izvijestila je PU istarska. Kako neslužbeno doznaje Telegram, riječ je o djevojčici staroj četiri mjeseca. Ona je iz pulske bolnice prebačena u riječku bolnicu na nastavak liječenja.

Prema zasad dostupnim informacijama, policija je u srijedu oko 15.30 sati dobila dojavu iz Odjela anestezije pulske Opće bolnice da su primili dijete s teškim ozljedama glave odnosno s prijelomom lubanje i krvarenjem u mozgu.

Dodatni razgovori s više osoba

Neslužbeno se doznaje da je četveromjesečna djevojčica stavljena u induciranu komu te je hitno prevezena u riječku bolnicu gdje je u jedinici intenzivnog liječenja. Iz KBC-a Rijeke potvrdili su za Telegram da je djevojčica smještena kod njih te poručili da se “provode mjere intenzivnog liječenja i prateći dijagnostički postupci”.

Istarska policija kazala je za Telegram da utvrđuju što se točno dogodilo te da nisu pronađeni tragovi nasilja, a ništa, od ranije, ne ukazuje na nasilno ponašanje u obitelji iz Rovinjskog sela. Nakon što obave dodatne razgovore s više osoba bit će poznato više detalja o samom slučaju.