Čini se da bi 'Batman vs. Superman' mogao biti bolji nego što smo očekivali

Konačno je otkriven razlog sukoba ova dva superjunaka

FOTO: Screenshot

Kad je prije tri mjeseca izašao prvi trailer za film “Batman v. Superman: Dawn of Justice”, nije nas baš oduševio. Bio je mračan, nedorečen i pretjerano dramatičan. No, zahvaljujući Comic-conu koji je ove godine donio hrpu premijera i o kojem smo već jučer pisali, dobili smo novi uvid u ovaj film i više nismo toliko skeptični.

Warner Bros. je na ovogodišnjem Comic-conu predstavio foršpane za “Pan”, “The Man From U.N.C.L.E.” i “Suicide Squad”, koji je izazvao veliki interes ali još uvijek nije službeno objavljen na internetu. Čini se da je ipak najveći interes vladao za trailerom za “Batman vs. Superman”. U njemu smo konačno saznali kako je Jesse Eisenberg utjelovio notornog zločinca Lexa Luthora, a vidjeli smo i Gal Gadot u ulozi Wonder Woman.

No ono što je najbitnije, otkriveno je što je uzrokovalo sukob Batmana (Ben Affleck) i Supermana (Henry Cavill). Čini se da je u velikom obračunu Zoda i Supermana u Metropolisu, prikazanom u filmu “Man of Steel”, uništen Wayne Tower, pri čemu su nastradali neki članovi obitelji Brucea Waynea. Zbog toga se vraća Batman koji je odlučan u namjeri da zaustavi Supermana jer smatra da je on “vanzemaljac koji je sposoban izbrisati čitavu ljudsku rasu”.