Sharon Stone ima novi film i svi koji obožavaju njezinu Ginger u Casinu vjerojatno će biti sretni

U trileru Sunny glumi uglednu bogatašicu/narko kraljicu

FOTO: Screenshot

Sharon Stone će glumiti ljubavnicu mafijaškog bosa i narko kraljicu u novom filmu Sunny, mračnom komičnom trileru norveške redateljice Eve Sørhaug. To će norveškoj redateljici poznatoj po filmovima 90 Minutes i Cold Lunch biti prvi film na engleskom.

Film će pratiti Sunny (Sharon Stone), glamuroznu bogatašicu popularnu u visokom društvu koja vješto skriva tajnu svog imetka. Naime, zgrnula je hrpu love organizirajući biznis s drogom te zahvaljujući poslovima s mafijom. Istovremeno pokušava izbalansirati svoju kriminalnu karijeru s privatnim životom u kojem se trudi biti odgovorna majka.

24 sata za bijeg iz grada

Nakon što se odluči povući iz posla i nakon što mafijaški boss s kojim je u vezi sazna tajne njezine disfunkcionalne obitelji, proživjet će adrenalinski nabijena 24 sata u pokušaju da pobjegne iz grada.

“Sharon Stone je savršen izbor za kompleksnu ulogu Sunny. Njezin urođeni talent da naizgled bez napora glumi snažne i seksi žene će ovaj lik podići na viši nivo”, izjavila je redateljica Sørhaug za Variety.

U čemu ćemo je još gledati

Sharon Stone se proslavila ulogom u Basic Instinct Paula Verhoevena, a za ulogu ljubavnice mafijaškog bossa u Casinu Martina Scorsesea nominirana je za Oscara te je osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu. Prema najavama, lik Sunny će podsjećati na njezinu ulogu Ginger McKenne u Casinu.

Sharon ćemo od 8. prosinca gledati u Disaster Artistu Jamesa Franca o nastanku najlošijeg filma svih vremena The Room. Nakon toga ćemo je sljedeće godine imati prilike vidjeti u Mosaicu, seriji Stevena Soderbergha koja bi po svim najavama trebala donijeti mini revoluciju, budući da će gledatelji sami birati smjer radnje.