Arsenal rutinskom pobjedom najavio gostovanje kod zagrebačkog Dinama sljedećeg tjedna

Manchester City je pobijedio, a Sergio Aguero se ozlijedio

FOTO: AFP

Rutinskom pobjedom nogometaši Arsenala osvojili su nove bodove u Premier ligi i dobro najavili nadolazeći susret sa zagrebačkim Dinamom koji ih očekuje u Ligi prvaka sljedećeg tjedna. Topnici su na svojem terenu s 2-0 pobijedili Stoke City, a po jedan gol postigao je svaki od napadača Arsenala, Olivier Giroud i Theo Walcott.

City pobijedio, a Aguero se ozlijedio

Pobjeda londonskog kluba mogla je biti još i izraženija, ali su nogometaši Arsenea Wengera u više navrata pogađali vratnicu. Aktualni prvaci Engleske, momčad Manchester Cityja, golom u posljednjoj minuti s 1-0 je pobijedila na gostovanju Crystal Palace. Jedini gol za City postigao je Nigerijac Kelechi Iheanacho koji je u igru ušao minutu ranije. Susret je obilježila i ozljeda njihovog najboljeg napadača Sergija Aguera koji je napustio igru u 25. minuti.

Norwich je na svojem terenu s 3-1 pobijedio novog prvoligaša Bournemouth, WBA je odigrao 0-0 sa Southamptonom, a Watford je pobijedio Swansea 1-0.

U prethodno odigranom susretu Everton je na svojem terenu s 3-1 pobijedio aktualnog prvaka Chelsea, a zadnju utakmicu dana i veliki derbi odigrat će Lierpool i Manchester United.